În premieră, un serial cu și despre antrenorii Delfinariului din Constanța! (VIDEO)

0
1029

delfinariul-constanta-antrenorii-3

Astăzi a fost lansat exclusiv online un mini-serial despre echipa de antrenori a Delfinariului Constanța – OMUL DIN SPATELE ANTRENORULUI, realizat în colaborare cu Claboo Media, după o idee a lui Bogdan Dumitru, un împătimit al filmărilor spectaculoase.

„Ideea mi-a venit într-o vineri seara, când mă gândeam cu ce mai putem sprijini activitatea echipei de la Delfinariul Constanța. M-am gândit că poate nu ar fi rău ca oamenii să-i cunoască pe cei care antrenează delfinii, să afle cum au ajuns să facă asta, ce pasiuni mai au, să știe câte ceva despre ei ca oameni pur și simplu. Drumul de la idee la punerea ei în practică a fost scurt. Am vorbit cu Adrian Bâlbă (managerul CMSN – n.n.), i-am prezentat propunerea, el a fost de acord să încercăm o astfel de producție, așa că nu am mai pierdut deloc vremea și m-am apucat de filmări cu GoPro-ul, cu drona, cu uneltele pe care le are Claboo Media”a povestit Bogdan Dumitru.

Serialul debutează cu imagini spectaculoase din timpul construirii noului Delfinariu  din Constanța, ca un început al unei noi istorii, mai proaspete, mai aproape de spectatori și delfini. El va fi difuzat săptămânal, în fiecare luni, va avea 5 episoade, ce pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Delfinariului Constanța.

Sursa: constanteanul.com, 31.10.2016.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply