Culori de toamnă și mistere în pădurea Comorova (galerie FOTO)

0
4799

rataciri-tomnatice-prin-locurile-colilariei-rux-georgescu13

“Ieri mi-am făcut timp să mă plimb puțin prin Pădurea Comorova… De anul trecut am rămas cu gândul să-i fac o vizită, pentru o mică ședință foto. Un loc atât de neîndreptățit! Un loc atât de minunat!

O pădure în care bunicul obișnuia să culeagă “bureți”, corcodușe și cireșe amare. Deseori ne lua și pe noi… Mirosul de frunze și de pământ reavăn mi-a încărcat bateriile, iar aroma ciupercilor găsite mi-a trezit amintirile copilăriei… Acum nu prea mai ai ce culege, nu prea mai cresc ciuperci.

Rătăcind prin tunelurile de crengi și frunze galbene, mă așteptam să văd ieșindu-mi în cale vreo căprioară sau vreun mistreț…, de altfel zona era celebră pentru prezența acestor animale sălbatice, iar pe ici, pe colo, pe la rădăcinile copacilor se văd urme proaspete de mistreț.

Din păcate, nu a mai rămas prea mult din această pădure… Mi-ar fi plăcut să se păstreze așa cum era: sălbatică, frumoasă și plină de mistere…”.

Ruxandra Georgescu: Rătăciri tomnatice prin locurile copilăriei:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu1 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu2 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu3 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu4 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu5 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu6 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu6b culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu7 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu8 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu9 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu10 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu11 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu13 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu14 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu15 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu16 culori_toamna_mistere_padurea_comorova-rux-georgescu17

ruxandra_georgescu

Foto: Ruxandra Georgescu.

Mangalia News, 01.11.2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply