Elevii Liceului Teoretic Callatis au oferit ‘O rază de soare pentru trei copii orfani’

0
801

orazadesoare1

Zilele trecute, Liceul Teoretic ,,Callatis”, implicat în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat campania socială O rază de soare pentru trei copii orfani”.

Elevii clasei a III a A a și III a B au vizitat cei trei frați rămași orfani în urma decesului ambilor părinți, din satul Vîrtop, comuna Albești: Iulian 17 ani, Adriana 14 ani și Alexandru 9 ani.

Dând dovadă de bunătate și generozitate, elevii callatieni și părinții acestora au oferit alimente de bază, îmbrăcăminte și încățăminte de iarnă, produse de igienă personală și curățenie, au achitat diverse facturi de utilități casnice.

orazadesoare2

Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache – director, prof. psiholog Carmen Faliboga – coordonator local SNAC și s-a desfășurat cu implicarea activă a doamnelor prof. înv. primar Georgeta Lungu clasa  a III a A  și Ana Anca Ivan clasa a III a B.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astazi, prin generozitatea elevilor și părinților callatieni, am concretizat printr-o nouă acțiune SNAC ceea ce afirma Ronald Reagan: “Nu putem să-i ajutăm pe toți, dar toți pot să ajute pe cineva. Astăzi, trei frați orfani au devenit parte  din marea familie a școlii noastre”.

Carmen Faliboga – coordonator local SNAC, Liceul Teoretic ,,Callatis” Mangalia.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply