Opriti aceste acte de vandalism! Autoritatile locale din Mangalia nu le vad?

0
1969

mangalia-graffiti-pe-dig-spre-plaja27

    Graffiti – Wikipedia: “Graffito (din italiană graffito, derivat din sgraffiare = a zgâria), la plural graffiti, este un termen din arheologie care desemnează o inscripție sau un desen executat fie cu pigmenți de culoare roșie, fie prin zgâriere, descoperite pe monumentele antice.[1] În prezent, graffiti este un termen general referitor la inscripții caligrafiate sau imagini pictate sau gravate pe pereți sau alte suprafețe publice sau private, care nu sunt destinate acestui scop.

    Când este făcut fără consimțământul proprietarului, constituie un act de vandalism (este ilegal).

    (…) Cu cât locul este mai privat, mai ilegal, cu atât este o performanță mai mare să îl facă. Din această cauză o să găsim o grămadă de graffiti-uri în stațiile de metrou/autobuz. (…) Mai nou s-au făcut locuri speciale pentru graffiti, dar aproape nimeni nu vine, pentru că nu e ilegal”.

mangalia-graffiti1
mangalia-graffiti2 mangalia-graffiti3 mangalia-graffiti4 mangalia-graffiti5 mangalia-graffiti6 mangalia-graffiti6b mangalia-graffiti7 mangalia-graffiti8 mangalia-graffiti9 mangalia-graffiti10 mangalia-graffiti11 mangalia-graffiti12 mangalia-graffiti13 mangalia-graffiti14 mangalia-graffiti15 mangalia-graffiti16 mangalia-graffiti17 mangalia-graffiti18 mangalia-graffiti19 mangalia-graffiti20 mangalia-graffiti21 mangalia-graffiti22 mangalia-graffiti23 mangalia-graffiti24 mangalia-graffiti25 mangalia-graffiti-pe-dig-spre-plaja27

APEL pentru autoritatile locale:

OPRITI MURDARIREA ORASULUI!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

M.T, 19.10.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply