O seară magică la Cercul Militar Mangalia, cu Teatrul pentru copii şi tineret “MAGIC”

0
916
pmp-teatru-casa-armatei

Întotdeauna Mangalia a fost un generator de artă, de artişti şi întotdeauna a creat eternitate în ceea ce priveşte cultura.

Ziua de 8 octombrie a fost pentru Mangalia una cu o magie aparte, ai cărei autori au fost talentaţii copii de la Teatrul pentru copii şi tineret “Magic”. Acestia si-au dovedit talentul într-o piesă amuzantă, dar şi educativă, regizată chiar de autoarea scenariului, doamna Emila Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România.

pmp-teatru-casa-armatei-emilia-dabu

Sala de spectacole a Cercului Militar Mangalia a fost plină de frumos şi de emoţie, dar şi de personalităţi remarcante ale vieţii culturale a oraşului şi a tot ceea ce înseamnă mişcare artistică în municipiul nostru.

Printre invitaţi s-au aflat şi membri ai organizaţiei PMP Mangalia, doamna consilier Alexandra Silistră şi domnul consilier Sorin Mihai, amândoi făcând parte din Comisia Socială, Sănătate, Culte şi Învăţământ a Consiliului Local Mangalia.

pmp-sorin-mihai

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În discursul domniei sale, în calitate de profesor de limba şi literatura română, dar şi de membru al Consiliului Local, domnul Sorin Mihai a ţinut să sublinieze importanţa oricărui act artistic ce ridică oraşul la rang de oraş cultural, arătându-şi toată susţinerea şi implicarea în tot ceea ce înseamnă promovare şi o cât mai bună desfăşurare a tuturor activităţilor care fac ca orasul nostru să respire artă, cultură şi frumos.

pmp-sorin-mihai-emilia-dabu

Consilierii locali ai PMP Mangalia, prin demersurile si proiectele ce le vor iniţia, vor susţine întotdeauna arta, cultura şi promovarea ei, rolul acesteia fiind unul determinant în dezvoltarea oraşului.

PMP Mangalia, 09.10.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply