PMP Mangalia se implică în dezvoltarea și promovarea turismului local (FOTO)

0
976
pmp-mangalia-turism-local4
Cu puţin timp în urmă, de Ziua Internaţională a Turismului, vă vorbeam despre cea mai mare bogăţie pe care o are oraşul nostru.
Îmbinarea perfectă între un trecut istoric remarcabil şi amplasarea ei într-un ţinut încântător face ca Mangalia să fie o atracţie turistică fermecătoare, anual trecându-i pragul zeci de mii de vizitatori.
Cu toţii ştim că oraşul arată cum arată şi, din păcate, vedem cum se degradează pe zi ce trece. Cu toate acestea, atracţiile turistice pe care le oferă sunt impresionante, făcând din Mangalia un oraş cu adevărat unic.
Organizaţia PMP Mangalia se implică şi se va implica mereu atât în dezvoltarea turismului local, cât şi în promovarea cât mai intensă a lui.
În primul rând, pentru a-l putea promova, trebuie ca noi, locuitorii lui, să realizăm valoarea potenţialului pe care îl are municipiul nostru.
În acest scop, pe data de 1 octombrie am desfăşurat o acţiune de conştientizare a cetăţenilor, prin împărţirea de pliante ce conţin 10 dintre nenumăratele puncte de atracţie ce fac ca Mangalia să fie căutată si vizitată.
Dar, cel mai important, întâi de toate trebuie să o iubim şi să o respectăm, pentru că ea înseamnă pentru noi “acasă”.

pmp-mangalia-turism-local1 pmp-mangalia-turism-local2 pmp-mangalia-turism-local3 pmp-mangalia-turism-local5 pmp-mangalia-turism-local6 pmp-mangalia-turism-local7 pmp-mangalia-turism-local8 pmp-mangalia-turism-local9 pmp-mangalia-turism-local10 pmp-mangalia-turism-local11 pmp-mangalia-turism-local12 pmp-mangalia-turism-local13 pmp-mangalia-turism-local14

pliant-turism-pmpmangalia1 pliant-turism-pmpmangalia2 pliant-turism-pmpmangalia3 pliant-turism-pmpmangalia4 pliant-turism-pmpmangalia5
Silistra Elena Alexandra, consilier local PMP Mangalia, Marti, 4 oct.2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply