Şi-au depus intenţiile de candidatură. Zeicu de la ACN, fosta şefă de la ISJ, foşti şi actuali consilieri, pe lista PMP pentru parlamentare

0
919

zeicu-acn

În timp ce la PNL se dau lupte grele pentru impunerea unei idei privind stabilirea candidaţilor pentru Parlamentul României, la PSD e linişte. Nu înseamnă să pesediştii nu dau din coate să prindă loc bun pe listă, dar sunt disciplinaţi şi nu fac „ciocul mare” la presă. În tot acest timp, şi PMP este în „facerile” listei de candidaţi pentru parlamentare.

elena-buhaiev

Elena Buhaiev.

Alexandra-Elena-Silistra

Alexandra-Elena Silistra.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

daniel-turcu-pmp-constanta

Daniel Turcu.

La Constanţa, lista de doritori există, însă nu este bătută în cuie nici o candidatură şi nici ordinea pe listă. Însă, avem numele constănţenilor care doresc să ajungă în Parlamentul României din partea PMP, în ordine alfabetică, pentru a nu se interpreta că aceasta este ordinea pe listă: Elena Buhaiev (cadru didactic, fost inspector general şcolar al ISJ Constanţa), Adrian Burhală (informatician), Secil-Givan Cantaragiu (economist), Codeţ Gabriel (inginer), Florin Goidea (ofiţer marină), Constantin Niţe (jurist), Cătălin Florin Papuc (economist), Vasile Roşu (economist, fost consilier local municipal şi om de afaceri), Diana Maria Rotariu (economist), Vergil Cristian Senopol (economist), Alexandra Elena Silistra (cadru didactic, consilier local la Mangalia), Cristian Solomon (electronist), Daniel Turcu (economist, consilier judeţean), Alexandru Zabara (economist, consilier), Ilie Valentin Zeicu (inginer, fost director general al Administraţiei Canalelor Navigabile).

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, 27.09.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply