ECHIPA DE RUGBY CALLATIS MANGALIA, ULTIMA VICTIMA A SOCIETATII ROMANESTI

0
835

echipa-rugby-callatis
O alta echipa de traditie a rugby-ului romanesc, Callatis Mangalia, a fost obligata sa traga obloanele si sa se retraga din Divizia A de seniori.
Callatis Mangalia nu a primit sprijinul autoritatilor locale din orasul constantean, astfel ca activitatea, la nivelul Diviziei A, nu poate fi sustinuta. Callatis Mangalia va evolua doar in campionatul zonal pentru juniori U16, in acest sezon.
Anterior, Primaria si Consiliul Local Mangalia isi retrasesera sprijinul si de la echipa de fotbal a orasului, care activa in liga a III-a.
Callatis Mangalia este a doua echipa, dupa Farul Constanta, de pe Litoral, care dispare in perioada contemporana.
In ceea ce priveste Divizia A, Callatis va fi inlocuita cu Dinamo U20, care insa nu are drept de calificare in play-off. Federatia Romana de Rugby nu a anuntat inca, in programul competitiei, daca Dinamo U20 va prelua programul initial stabilit pentru Callatis, asa ca nu se stie daca vom avea, in week-end, etapa cu doua meciuri. Conform programarii initiale, Callatis Mangalia urma sa intalneasca acasa, pe 24 septembrie, pe Grivita Rosie.
FRR nu a anuntat nici amanarea meciului din prima etapa a Diviziei A, dintre Sportul Studentesc si CSM Sibiu, care va avea loc pe 15 octombrie.
Ne exprimam profundul regret pentru aceasta situatie neplacuta a rugby-ului din Mangalia, din judetul Constanta si din Romania.

Sursa: rugby.ro, 20 sept.2016.

N.r. Vorba lui L.F.T.: Ce mai urmează??




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply