Este oficial: PMP a absorbit UNPR

0
689

pmp_blue

Tribunalul București a admis cererea de înregistrare a protocolului de fuziune prin “absorţie” a partidului UNPR de către PMP.

Luni, 19 septembrie 2016, Tribunalul București s-a pronunțat în dosarul 28715/3/2016, admițând cererea de înregistrare a protocolului de fuziune prin „absorbţie” a partidului UNPR de către PMP.

Astfel, Tribunalul ”dispune înregistrarea în registrul special al Partidelor Politice a protocolului de fuziune prin „absorţie” a partidului UNPR de către PMP şi a documentelor ce au stat la baza aprobării fuziunii. Ia act de modificările intervenite in Statutul PMP aprobate prin Congresul partidului la data de 20.07.2016 şi dispune înregistrarea acestor modificări în registrul special. Dispune radierea partidului UNPR din Registrul Partidelor Politice. Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie formulată de intervenientul Vasiliev Marian. Ia act de renunţare la cererea de interveniţie formulată de intervenientul Filip Adrian Nicolae. Cu drept de apel în 5 zile de la comunicare.”, conform Portalului Instanțelor de Judecată.

sursa: stiridegalati.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply