CIVICE Sesizări, propuneri, sugestii primite de la cititori în aceste zile

0
648

opinii

   Multumim cititorilor care ne scriu zilnic pe teme cetățenești, dovada faptului că le pasă de orașul în care trăiesc! Iată care sunt sesizările și propunerile de subiecte primite sâmbătă și duminică:

  • Cetatea Callatis lasata in paragina de Primaria Mangalia!!!
  • Mizeria din oras.             
  • Care sant investitiile pe care Primaria Mangalia le are in vedere in urmatorii 4 ani???
  • Mai vorbiti si de jegul de OBOR, mai mare rusinea, nu ai pe unde trece, mizerie, (…), carne vinduta pe taraba, mormane intregi de gunoaie. Daca da foc cineva la gunoaie, ia foc tot cartierul gara-colonisti.
  • Sa nu se mai sparga peretii din blocuri fara autorizatie, veniti acum pe str. Ion Creanga sa vedeti cum se sparg peretii, ca doar se inchiriaza toata vara si noi suportam mizeriile altora, parcari nu, multe altele nu. Eu va propun sa dezbateti acest subiect.     
  • Traseul spre podul nou, centura de ocolire a Mangaliei.

Mangalia News, Luni, 5 septembrie 2016.


În mod normal, ar trebui ca cineva din Primărie și din Consiliul local să dea răspunsuri la problemele semnalate de cetățenii care i-au investit în funcții prin votul lor! În mod normal… Până acum, municipalitatea nu și-a făcut timp să răspundă la problemele semnalate în această rubrică.

   De la dumneavoastră, stimați cititori, primim în continuare corespondențe pe temele preferate, poze și filme, pe adresa de e-mail: [email protected]

Alte articole pe această temă:

http://www.mangalianews.ro/2016/09/propuneri-sesizari-sugestii-primite-de-la-cititori-ultimile-trei-zile/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.mangalianews.ro/2016/08/probleme-semnalate-de-cititorii-nostri-aceste-zile/

SONDAJ: Care este urmatorul subiect pe care doriti sa-l abordam?

(La rubrica OPINII CIVICE a site-ului www.mangalianews.ro veți găsi toate postările la zi ce cuprind opinii, sugestii, sesizări, probleme semnalate de cititorii noștri, pe adresa autorităților publice din Mangalia).


Mangalia News, Vineri, 2 septembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply