COMENTARIU pe marginea articolului ‘Bucuroşi de oaspeţi pe terenurile de sport din Mangalia?’

0
797
marian-iorga-si-echipa
    “Cu ceva timp in urma, Callatis Mangalia “arbitra” in Liga a II-a promovarea pentru Liga I, mai mult decat atat, a dat si cativa jucatori in Liga I.
    Ultimul, inca joaca si face cinste orasului nostru, Denis Alibec, dar din pacate, singura activitate fotbalistica o desfasoara cativa intreprinzatori care reusesc cu greu sa creasca si sa educe doua-trei grupe de copii care, la implinirea varstei de 18 ani, se pierd in anonimat…, pe la echipe de Liga a IV-a sau a V-a.
    Si asta se observa din fotografiile de mai sus. (N.r. Vezi articolul bucurosi-de-oaspeti-pe-terenurile-de-sport-din-mangalia).
    Acestea sunt conditiile ce li se ofera tinerilor sportivi. De altfel, nici Constanta nu face nota discordanta si poate nici alte orase cu traditie fotbalistica…
    E greu sa dam vina pe cineva anume, poate si noi suntem vinovati si chiar suntem de acest dezastru in sport, in general. Sigur, nu este suficient doar sa aratam aceste lucruri, ci si trebuie sa facem ceva ca sa miscam din loc pasivitatea si neputinta conducerii orasului.
    Actualmente, ma ocup de pregatirea unei echipe de fotbal care activeaza in Liga a V-a in campionatul judetean Constanta si recunosc, sunt probleme, dar din fericire, acum am gasit intelegere din partea conducerii Primariei Limanu si, in aproximativ doi ani, baza sportiva de la 2 Mai isi va schimba cu totul infatisarea”.
    Marian Iorga, 31.08.2016.




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply