Târgul de Vară s-a mutat la Saturn! (VIDEO)

0
807

Targul_de_vara_Saturn-

Meşteri populari din toate colţurile ţării, creatori de bijuterii din porţelan şi colecţionari, s-au reunit în cel mai inediat târg din sudul litoralului. Evenimentul este la a treia ediţie şi, din păcate, are loc într-o locaţie mai puţin atractivă: un spaţiu neamenajat de la intrarea în  stațiunea Saturn.

LITORAL TV: Potrivit Mirelei Dogaru, organizatorul evenimentului, mutarea târgului de vară a creat o oarecare confuzie în rândul clienţilor fideli, dar, spune aceasta, multitudinea de oferte va putea remedia situaţia până la finele verii.
Meşterul din Rugioasa, Ioan Ilioaia, lucrează de zor la genţile pe care le confecţionează de dimineaţă până seara. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar oferta include şi modificări făcute pe loc, după gustul clientelor.
Tablouri 3D, statuete şi alte mici creaţii din ipsos şi ciment alb, arse în cuptor, vă sunt oferite de un alt creator, Elena Vlas, din Râmnicu Sărat. Lucrate cu multă trudă, din ciment, praf de ceramică şi ipsos, obiectele pot fi finisate, uneori, chiar şi după… trei luni!
Ceva mai în spate, direct pe pământul ars de soare, sute de obiecte pline nostalgia istoriei uitate stau mărturie pasiunii unui singur colecţionar. Domnul Vali Olteanu a venit din Bucureşti pe litoral, pentru a încânta şi pe alţii, cunoscători precum domnia sa.
Târgul de vară, cu bune şi cu rele, va ţine până către toamnă. Turist sau localnic, puteţi trece pe la standurile unice pe litoral, să admiraţi munca celor ce îşi expun mărfurile. Cu siguranţă nu veţi pleca cu mâna goală…

Mihaela Marin-Dubei, tvlitoral.ro


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply