LUCIAN NICHITA: M-am bucurat sa pot participa astazi la lansarea proiectului “Promovarea patrimoniului cultural regional in 3D”

0
745

mangalia-balchik

“M-am bucurat sa pot participa astazi la lansarea proiectului “Promovarea patrimoniului cultural regional in 3D” initiat de autoritatile locale din Balchik si Mangalia in cadrul Programului Regional de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria.
Punctul principal de atractie al proiectului va consta in evenimente in aer liber si proiectii 3D in genul celor pe care le vedeam in marile orase europene pe fatada Casei de Cultura din Mangalia si a unei alte cladiri din Balchick.
Obiectivul urmarit de acest proiect este de crestere a interesului turistilor pentru zona noastra si implicit a numarul turismului transfrontalier dintre cele doua localitati.
Avand in vedere premiul obtinut anul trecut pentru rezultatele sale in atragerea fondurilor europene, dar si eforturile depuse in dezvoltarea unor proiecte pe noile axe deschise, cred cu tarie ca Ciprian Popa si echipa sa de la fonduri merita toate felicitarile
.”
Lucian Nichita, consilier municipal PNL.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply