De la IPJ Constanta – Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

0
625

infractiuni-la-regimul-circulatiei-rutiere

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În noaptea de 11/12.05.2016, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe V.M., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 12.05.2016, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe S.B., în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanţa, care conducea un autoturism având suspendat dreptul de a conduce vehicule.

La data de 12.05.2016, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia, Postul de Poliţie Limanu, l-au depistat pe T.V., în vârstă de 23 de ani, din judeţul Mureş, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele trei cauze, poliţiştii constănţeni au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

 


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
La data de 11.05.2016, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia şi cei din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Compartimentul Supravegheri Judiciare, l-au depistat pe O.V.R., în vârstă de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de un an şi 8 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Persoana în cauză a fost încarcerata în Penitenciarul Poarta Albă.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply