„Mugurii dobrogeni” de la Școala Sf.Andrei din Mangalia, Premiul I la Concursul județean ”Dobroge, plai de dor” (VIDEO)

0
778

dobroge-plai-de-dor-muguri-dobrogeni (Medium)

După cum transmite corespondentul nostru voluntar, doamna Neculița Serea, joi,  21 aprilie 2016, la Casa de Cultură din Negru Vodă s-a desfășurat prima ediție a Festivalului – Concurs județean ”Dobroge, plai de dor”, care s-a adresat tuturor categoriilor de elevi, de la preşcolari, la elevii de liceu, urmărind să promoveze folclorul, muzica și dansurile populare din zona Dobrogei.
Festivalul a avut trei secţiuni:
  • Solişti vocali
  • Grupuri vocale
  • Dansuri populare.
La Secţiunea dansuri populare, de la Școala ”Sf. Andrei” din Mangalia a participat formația de dansuri populare ”Muguri dobrogeni”, alcătuită din elevi de la clasele I și a II-a, obținând Premiul I. (Click pe foto, pentru VIDEO!).

muguri-dobrogeni-1muguri-dobrogeni-2 muguri-dobrogeni-3

La secțiunea Grup vocal, au evoluat elevii din cadrul grupului vocal ”Doinița” al școlii noastre, care a obținut Premiul II.
grupul-vocal-Doinita
În concurs s-au prezentat și solistele: Andreea Bologan și Bianca Blaj, fiind apreciate de juriul concursului cu Premiul II și Mențiune.
Toate formațiile școlii care au participat la acest concurs, au fost instruite de prof. înv. primar Elena Roșu și Neculița Serea.

MangaliaNews.ro, duminica, 24 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Elefant.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply