O nouă ZI LIBERĂ pentru români! Va avea consecinţe URIAŞE în familie

0
599

familie-picnic-500x332

OraDeStiri.ro: În an electoral, parlamentarii pregătesc o surpriză plăcută pentru români: o nouă zi liberă, pentru a-şi petrece timpul cu cei mici!

Un proiect de lege depus la Senat de parlamentari de la toate partidele urmăreşte să declare 1 iunie ca zi liberă.

Ce susţin iniţiatorii proiectului legat de această nouă zi liberă:

„Muncim peste program şi facem sacrificii pentru ca cei mici să aibă o viaţă mai bună. Dar de multe ori lipseşte ce e mai preţios pentru ei: prezenţa fizică a părinţilor lor. Să le oferim celor mici timp de calitate şi amintiri pentru o viaţă”. Iar pentru că unităţile de învăţământ organizează de multe ori manifestări de 1 iunie, pentru copii ar conta foarte mult prezenţa, alături de ei, a adulţilor: Lipsa părinţilor din cadrul acestor evenimente are implicaţii psihologice negative în dezvoltarea copiilor. În afara dorinţei de a-i face mândri şi de a primi aprecierea părinţilor, copiii au nevoie de susţinere în cadrul evenimentelor unde performează, evenimente care au o încărcătură emoţională ridicată şi reprezintă o sursă de stres pentru ei”.

În ultimii ani, parlamentarii s-au întrecut în a propune proiecte legislative pentru a procura românilor zile libere: orice pretext a fost considerat bun pentru un astfel de demers, deosebit de apreciat de electorat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în oradestiri.ro, Joi, 7 aprilie 2016.



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply