Adina Lozinschi – Primăvara, prin împrejurimile Mangaliei (Foto)

5
663
Adina Lozinschi: Minunatele împrejurimi ale Mangaliei, cu stânjenei și bujori de Dobrogea, cu locuri absolut încântătoare, sub razele unui soare generos de primăvară.

Adina-Lozinschi-10Adina-Lozinschi-11Adina-Lozinschi-Lacul-MangaliaAdina-Lozinschi-Lacul-Mangalia2Adina-Lozinschi-Lacul-Mangalia3


MangaliaNews.ro, Joi, 7 aprilie 2016.



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


5 COMENTARII

  1. Frumos! Minunat! Mai ales cand jumulim cu inconstienta flori protejate, din arii protejate! Frumos exemplu, n-am ce zice!!! La mai multe, ca in curand sa va duceti sa admirati campurile sterpe!! O primavara inflorita va doresc!!!

  2. Adina, florile – adica plantele, cum se numesc de fapt – sunt fiinte vii, ca mine si ca tine, care trebuie ocrotite. Cand sunt rare, sunt chiar MAI importante decat noi – noi ne-am inmultit cu miliardele, pe cand ele sunt tot mai putine. Daca le iubesti cu adevarat, ocroteste-le; daca le vrei aproape, cultiva-le si pe cele rare seamana-le inapoi in Natura – destui le distrug. Hristos a spus “Apara-i pe cei slabi” – asta e valabil si pentru plante si animale.

  3. Se spune ca sunt 2 categorii de oameni: cei care construiesc si cei care distrug. Desi s-a inceput articolul cu un text tipic metaforic de primavara, poza fruntasa nu face decat sa transeze cele mentionate, cu atata “dragoste” pentru natura. Ati luat ceva ce nu va apartine … si cu acest prilej va aflati in a doua categorie. Trist personaj !
    Mangalianews, sunt profund dezamagita de “calitatea” acestui articol !!!

Leave a Reply