PSD Mangalia: “Tentativă de rectificare fictivă, încercată de primarul Cristian Radu”

1
643

paulfoleanupsd

PSD Mangalia: Comunicat de presă

     “Prin rectificarea propusă în şedinţa de consiliu de ieri, 4 aprilie ac, primarul Cristian Radu a descoperit că cetăţenii şi agenţii economici municipiului vor plăti în anul 2016 taxe şi impozite cu 9 milioane de euro mai mult decât anii precedenţi, in conditiile in care taxele si impozitele locale, pe anul 2016, au fost diminuate de catre Consiliul Local.
     Această sumă de 9 milioane de euro a fost înregistrată la capitolul venituri şi distribuită pe cheltuieli electorale.
     Îi amintesc primarului că, în urmă cu o lună, când am aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al Mangaliei, am prevăzut suma de 2 milioane de euro pentru demararea programului de asfaltări în municipiul Mangalia. Până în prezent, primarul nu a făcut niciun demers pentru încheierea contractului de execuţie cu o societate de asfaltări şi nu intenţionează să înceapă reabilitarea drumurilor din Mangalia.
     Motivul invocat, respectiv lipsa banilor necesari lucrărilor de asfaltare, este unul fals şi încearcă să inducă ideea că dacă noi, consilierii locali, nu am aprobat rectificarea de buget fictivă, nu poate începe această investiţie de care municipiul are mare nevoie.
     În ceea ce priveşte cheltuielile solicitate de serviciile subordonate Consiliului Local, respectiv ADPP şi Serviciul de Asistenţă Socială, le amintesc directorilor acestor instituţii că le-am aprobat bugetele de venituri şi cheltuieli acum o lună.
     Dacă aceştia nu şi-au prevăzut în bugete cheltuielile necesare funcţionării pentru întreg anul 2016, este o problemă de management din partea lor, Consiliul Local Mangalia neavând nicio responsabilitate în acest sens.
     Toate aceste declaraţii false ale primarului şi directorilor din subordine se înscriu într-un plan de manipulare şi dezinformare a cetăţenilor cărora doresc să le distragă atenţia de la modul incompetent în care îşi ocupă funcţiile, dar şi de la proasta gestionare a banului public, risipit pe lucrări şi servicii care nu şi-au arătat eficienţa.
      Nu în ultimul rând, primarul încearcă pe toate căile să amăgească oamenii că lucrările ce se execută, în prezent, în oraş se realizează din fonduri europene, când, în realitate, reabilitarea Aleii Teilor şi Parcul Ever Green se derulează din banii publici, tot ca urmare a prestaţiei deplorabile a  „gospodarului” Cristian Radu.
     Ii solicit public primarului Mangaliei, sa inceteze cu aceste deinformari si sa demareze in regim de urgenta lucrarile de asfaltare a drumurilor din oras si statiuni!”
     Preşedinte executiv PSD Mangalia,
     Consilier local Paul Foleanu.   


Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Dacă ați ieși în stradă și v-ati aduce injurii unii altora, ar fi ceva hilar de văzut, poate chiar distractiv /plăcut dacă ar fi fost un duel al minților. Era simplu, cel mai bun câștiga.
    Dar nu este un duel al minților, este un duel al manipulării și mai ales o confruntare păguboasă între cine este mai abject si mai iresponsabil. Dăunător pentru oras. Se pare ca cel care are inima sa lase orasul fara caldura in plina iarna, cel care desființează diverse lucruri bune, cel care opreste progresul intentionat ca sa urle apoi ca nu e progres…. ei, bine, cel care face răul este cel mai vocaliv din confruntarea politica.
    Este poziția celui care dă la picioare; strategia opoziției să identifice acuze. Când se grăbesc, le inventează.

    Nu asta e strategia! Pierdeți asa de drastic, dle Foleanu, cu strategia asta perdanta incat deja sa comand coliva politica.

    Care sunt greselile?
    Daca ma întrebați de ele vi le enumar – ma obligați sa raspund daca ma întrebați. Vă aruncați singur in prăpastie si trageți si partidul dupa domnia ta.

    Subiectul este pe asfaltări? Mergem pe ele, aveti curaj? Eu nu as avea curajul asta in locul dvs, la ce stiu eu despre cursul bugetelor pentru asfaltări consider ca este inconștiență.

    O întrebare: ADPP-ului ati aprobat acest buget de care vorbiti?
    Atenție, repet întrebarea: ADPP-ului i-ati aprobat bugetul de asfaltări?

Leave a Reply