Balul Clubului Rotary Mangalia, la cea de-a VIII-a ediție

0
616
rotary-mangalia-tombola
tvlitoral.roWeekend-ul acesta s-au purtat ținutele de gală! La Mangalia a avut loc cea de-a VIII-a ediție a Balului Rotary, un adevărat spectacol al valorilor, prezentat de colegii noștrii actorii Liliana Bărăscu şi Laurenţiu Vlad. Atmosfera a fost întreţinută de nume mari ale scenei românești, iar surprizele s-au ținut lanț. Participanții la bal au fost înscriși automat la o tombolă, iar cei mai norocoși dintre ei au plecat acasă cu o serie de produse electronice și electrocasnice, precum și cu vouchere de cumpărături.
Balul anual de la Mangalia a ajuns la cea de-a VIII-a ediție, eveniment dedicat implicării tinerilor în aspectele vieții sociale dar și a actelor de caritate pentru cei care au nevoie de sprijin.

Doctor Ana Maria Bucur, unul dintre fondatorii clubului la Mangalia, ne-a relatat câteva dintre proiectele derulate în susţinerea sănătăţii, ce vor fi continuate şi în perioada următoare. Pe lîngă inițiativele cu caracter social, în domeniul sănătăţii, sau al învăţământului şi educaţiei, organizatorii Rotary Mangalia îi încurajează pe tineri să se implice în acte de voluntariat.
Pentru a le insufla simțul civic dar și spiritul antreprenorial, la bal au fost prezente personalități din toate domeniile de activitate de pe plan local, și nu numai.
Membru al Clubului Rotary Mangalia, Andi Erceanu, spune, la rîndul său, că a reușit, prin intermediul acestui proiect, să atragă tineri către yachting, un sport care ar trebui să devină tradiție în Portul din Mangalia.
Cei care s-au implicat în proiecte au fost prezenți și în sala de spectacole, iar fondurile obţinute în urma donaţiilor şi tombolei organizate pe parcursul serii au fost direcţionate către acţiunile de voluntariat.
Redactor: Mihaela Marin, 03.04.2016.


Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply