Mariana Oleniuc – prezenţă notabilă la mai multe expozitii internationale de pictură

0
1215
Mariana_Oleniuc
Pictorita Mariana Oleniuc din Mangalia va participa, anul acesta, la mai multe expozitii internationale de pictura, recunoscându-i-se in acest mod calitătile artistice ale lucrărilor sale:

Invitatie-Maroc

In Maroc, perioada 26 – 30 martie, la “The Spring Salon Gallery”, cu nudul “Taina rosie”, apoi tot in Maroc, intre 6 – 11 august, la “Taza Biennial Marocco”, a doua editie, cu tematica “nuduri”, unde organizatorii i-au selectat lucrarea intitulata “Ultimul suspin”.

Taina-rosie-70x50 cm Ultimul-suspin-70x60 cm

Lucrarile sale vor aparea si in albumul de arta “World master of contemporary Art 2016”, care va ajunge si la Mangalia.


album Maroc

Cea de a treia prezenţă, la Sebes, Alba, intre 29 martie – 6 aprilie 2016, la Expozitia internationala “Spring ArtTrad”, unde participă pentru a doua oara, de data aceasta cu tabloul “Ursitoarele”.
Ursitoarele-70x60 cm
Sebes 2016 (Medium)Tot in acest an, a primit invitatia de a trimite nudurile sale pictate în ulei la o altă mare Expozitie internationala, de data aceasta, în Argentina. Albumul “Arte Euroamericano”, dedicat celei de a 13-a editii contine reproduceri si după cateva lucrari din colectia personală Mariana Oleniuc.

album Argentina

Albumul se distribuie in muzee, biblioteci, colectii si in galeriile cele mai importante din lume.

Galeria virtuală de pictură Mariana Oleniuc poate fi vizitată AICI.

Vezi si articolul http://www.mangalianews.ro/2015/12/02/pictorita-mariana-oleniuc-din-mangalia-prezenta-la-expozitia-internationala-de-arta-de-la-sebes-alba-foto/

MangaliaNews.ro, 23.03.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply