Iorguş a pierdut războiul cu Cristian Radu, în dosarul alegerilor din 2012

0
620

zanfiriorgus

REPLICA: La alegerile locale din 2012, Zanfir Iorguș a pornit un adevărat război cu Biroul Electoral Central (BEC), Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și actualul primar al Mangaliei, Cristian Radu. Supărat că a pierdut alegerile, Iorguș a acționat cele trei părți în instanță, dar și Partidul Național Liberal, cât și Partidul Social Democrat. La Curtea de Apel București a pierdut, însă a formulat recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Miercuri, 16 martie, Curtea Supremă a decis: i-a respins acțiunea, pentru că a formulat-o târziu.

Inițial, Zanfir Iorguș a fost declarat câștigator al scrutinului din 2012, dar BEC a anulat rezultatul, după ce PNL Constanța a formulat mai multe solicitări, reclamând nereguli la secțiile de votare. Alegerile au fost reluate, dar a pierdut în favoarea lui Cristian Radu.

(…)

Miercuri, 16 martie a.c., Înalta Curte a decis. „Admite excepţia tardivităţii. Respinge contestaţia în anulare formulată de Zanfir Iorgus împotriva deciziei nr. 3160 din 9 septembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia contencios administrativ şi fiscal, ca tardiv formulată. Irevocabilă“, se arată în minuta Curții Supreme.

Cititi articolul integral în replicaonline.ro, joi, 17.03.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply