Spectacol de teatru şcolar, înscris în drumul spre Cartea Recordurilor

0
710

spectacol-de-teatru-scolar-mangalia-gg

Editia de Sud: Pe 12 iunie, în Piaţa din faţa Casei de Cultură Mangalia va avea loc premiera spectacolului ”Furtuna”, o adaptare după W. Shakespeare, realizată de un numeros colectiv de elevi ai Şcolii „Gala Galaction”, sub conducerea actorului Mircea Tudosă. Ineditul acestui eveniment constă în faptul că, la premieră, vor fi prezenţi reprezentanţii Cărţii Recordurilor, care sunt chemaţi să omologheze piesa ca fiind spectacolul şcolar cu cea mai numeroasă distribuţie de copii de clasele 0-VIII.
În urmă cu câteva săptămâni, la Şcoala „Gala Galaction” au demarat cursurile de actorie predate de un veteran al genului: Mircea Tudosă, născut în Mangalia şi, timp de zece ani, actor al Teatrului „Marin Sorescu” din Craiova: „Sunt actor profesionist din 2003, când am terminat Facultatea de Actorie la Universitatea Ovidius din Constanţa, clasa Vasile Cojocaru, asistent Radu Niculescu. Între 2004 şi 2014 am fost actor al Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Exact aici, la Casa de Cultură Mangalia am participat, în 2004, la Gala Tânărului Actor HOP!, cu monologul „Vagabondul”, din piesa „Omul care a văzut moartea”.

Vă invităm să citiți continuarea în editiadesud.ro, Luni, 29 februarie 2016.


Articol pe aceeași temă: BREAKING NEWS! Spectacol școlar de Guinness Book, în pregătire la Școala „Gala Galaction” din Mangalia!


 






piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply