Consilierul Paul Foleanu despre modul în care sunt încasate taxele și impozitele locale

1
623
taxe_impozite_locale_mangalia-
     Paul Foleanu:
     “În calitate de cetăţean al Mangaliei, dar şi de candidat la funcţia de primar, protestez vehement faţă de modul în care sunt încasate taxele şi impozitele locale. Zilnic, sute de persoane sunt nevoite să stea la cozi interminabile pentru a-şi achita datoriile către Primărie, numai că efortul şi buna lor credinţă le este „răsplătită” de către angajaţii instituției, cu acordul tacit al primarului Cristian Radu, cu umilinţă, bătaie de joc şi sfidare. 
     Am primit, în acest sens, zeci de sesizări de la oameni care se plâng că, deși sunt mereu cu plățile la zi, apar în baza de date a Primăriei cu datorii vechi. Mai grav este că sunt puși pe drumuri, adică să revină la ghișee după alte câteva ore de stat la cozi pentru a prezenta chitanțele doveditoare, practică inutilă și aberantă pentru niște oameni onești. 
     Primarul Cristian Radu dovedeşte că nu îi pasă de banii cetăţenilor, că ignoră seriozitatea celor care se grăbesc să achite datoriile, şi, implicit, că nu-i pasă că toţi aceştia contribuie la reanimarea bugetul local. 
     Primarul Cristian Radu demonstrează, încă o dată, că nu este capabil să-şi coordoneze angajaţii din subordine, că nu poate asigura o activitate coerentă a Serviciului de Taxe şi Impozite, cu toate că au fost semnalate deficienţe în urmă cu mai bine de doi ani.
     Ceea ce a depins de Consiliul Local am realizat, astfel că prin amendamentele aduse, am scăzut valoarea taxelor şi impozitelor, iniţiative în beneficiul cetăţenilor. Îndeplinirea acestui demers nu a fost uşor de realizat, deoarece ne-am lovit de refuzul primarului Cristian Radu care, dimpotrivă, ar fi dorit taxe şi impozite mult mărite, în defavoarea contribuabililor. 
     Anunţ pe această cale că sesizările cetăţenilor batjocoriţi, umiliţi şi trataţi cu dispreţ de către angajaţii Serviciului de Taxe şi Impozite nu trebuie să rămână fără ecou, ci trebuie rezolvate în cel mai scurt timp.
     De aceea, solicit primarului Cristian Radu să renunţe la minciuni şi manipulări şi să coordoneze, potrivit legii, Serviciul Taxe şi Impozite care există doar datorită persoanelor fizice şi juridice ce îl alimentează, zilnic, cu bani”.

Sursa: PaulFoleanu (fb).


MangaliaNews.ro, Vineri, 26.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Minciuni domnule Foleanu! Dumneavoastră ați început să atacați deja, ați început cAmpania electorală ! Dar să nu uităm cine este-n spatele dumneavoastră și ce vremuri trăiam pe timpul lui IZ ! Un partid plin de hoți..din care faceți parte, și vă stricați imaginea prin astfel de articole. Nu sunt susținător al acestui primar, dar astfel de articole sunt răutăți aduse, ceva specific partidului din care faceți parte … și lista și comentariile pot continua…

Leave a Reply