Mâncarea de la Auchan a băgat 18 persoane în spital!

0
792

Otravă curată! Mâncarea de la Auchan a băgat 18 persoane în spital. Comisarii OPC au găsit peste 140 kg de preparate alterate.

auchan

CUGET LIBER: Crăciun cu ghinion pentru 18 constănţeni care nu au putut nici să guste din bunătăţile tradiţionale, după ce s-au îmbolnăvit chiar în Ajun, de la mâncarea cumpărată din Auchan. Aceştia au consumat diferite preparate de la sectorul de gastronomie al hipermaketului şi au ajuns la spital.
Pe data de 23 decembrie a fost declanşat un control de rutină în sectorul de gastronomie al Auchan, deoarece două persoane s-au prezentat la Spitalul de Boli infecţioase Constanţa cu simptome specifice toxiinfecţiei alimentare. Ulterior, pe 26 decembrie, un ofiţer de serviciu al DSP Constanţa a fost anunţat că există un focar de toxiinfecţie alimentară, în urma prezentării altor şase persoane la camera de gardă a aceleiaşi unităţi sanitare. Ulterior, la ordinul directorului general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel, la faţa locului au ajuns şi comisarii OPC, iar inspectorii sanitar-veterinari s-au autosesizat.
„Pe 23 decembrie a fost efectuat un control de rutină la blocul alimentar al sectorului de gastronomie, după ce două persoane, soţ şi soţie, dintr-o localitate din Piteşti, au consumat musaca cu cartofi şi carne şi respectiv cartofi prăjiţi cu aripioare de pui de la Auchan. Nu s-a putut dovedi că au făcut toxiinfecţie alimentară, deoarece au consumat şi carne de porc de la cunoştinţele sau rudele la care au venit la Constanţa şi s-a presupus că aceasta era infestată. Pe data de 26 decembrie a fost declanşată o anchetă după ce alţi 6 pacienţi au ajuns la spital în urma consumului de musaca şi cartofi prăjiţi cu aripioare, tot din cadrul hipermarketului”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Suzan Ibram, specialist epidemiolog în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa.

Mâncare expirată şi peşte împuţit!

Citiți continuarea în cugetliber.ro, Luni, 28 dec.2015.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply