Primarul Cristian Radu: “Am descoperit la Mangalia o adevărată caracatiţă”

0
627

mangalia

CUGET LIBER: Primăria Mangalia a marcat, vineri, încheierea proiectului „Amenajare şi reabilitare obiective turistice în staţiunea Neptun-Olimp”. Proiectul, în valoare totală de aproape 7 milioane de lei, a fost finanţat din fonduri europene.

Edilul Cristian Radu, prezent la eveniment, s-a declarat încântat de realizarea acestui proiect, aruncând totodată săgeţi spre consilierii locali care blochează restul proiectelor europene.
„Sunt foarte mulţumit de ce s-a făcut pentru că sunt lucruri frumoase pentru oraş, care, indiferent de numele primarului sau a consilierilor, vor rămâne mult timp de acum încolo pentru generaţiile următoare. Sper să finalizăm şi celelalte proiecte europene, care în momentul de faţă sunt blocate de anumiţi consilieri locali. Sunt speriaţi deoarece am descoperit o adevărată caracatiţă la Mangalia, o caracatiţă a intereselor personale, pe care eu nu am de gând să o protejez.
Trecând însă peste aceste probleme, aş vrea să mulţumesc colegilor din Primărie pentru sprijinul acordat şi toată activitatea depusă ca aceste proiecte cu fonduri europene să poată fi realizate la Mangalia. Dorinţa noastră este să avem la Mangalia o faleză de 9 kilometri, care să lege oraşul de Olimp, o faleză pe malul mării unde turiştii, copiii, nepoţii şi părinţii noştri să se poată plimba admirând marea”, a declarat primarul Cristian Radu.
În cadrul proiectului inaugurat vineri s-a reabilitat şi amenajat aleea adiacentă plajei din Neptun, zona „La steaguri”, pe o distanţă de 760 metri. Aceasta are, pe partea dinspre plajă, un parapet placat cu granit, de 50 cm înălţime, pentru a împiedica nisipul să pătrundă pe aleea pietonală, fiind prevăzut cu căi de acces spre plajă din 50 în 50 de metri.

Continuarea, în cugetliber.ro, Sâmbătă, 19 dec.2015.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply