“Magice ninsori la mare”, cu Teatrul pentru Copii si Tineret “Magic” din Mangalia

0
1428

spectacol-magic1

La Cercul Militar Mangalia, a avut loc, duminica, 6 decembrie, spectacolul “Magice ninsori la mare” sustinut de Teatrul pentru Copii si Tineret “Magic” din Mangalia, impreuna cu Asociatia “Comitetul National Roman Pentru Drepturile Copilului” Filiala Constanta, avand ca invitati pe membrii Clubului de Cultura si Arta “Solteris” Mangalia.

Trupa teatrului “Magic” isi imbogateste repertoriul pe zi ce trece cu noi piese de teatru, dar si cu noi membri, astazi avand peste 30 de copii talentati. Ei pregatesc deja noua piesa ce se va intitula “De ce sa mai mergi la scoala”, piesa despre care vom auzi cat de curand.
Evenimentul a fost deschis de Emilia Dabu, presedinta Clubului Slteris, membra USR si coordonatoarea teatrului “Magic”, cu o poezie-indemn dedicata copiilor din Mangalia, creatie proprie.
Spectacolul de colinde, poezie si muzica a fost intregit de o expozitie colectiva de pictura a membrilor “Solteris”, pictorii: Mariana Oleniuc (membra UAP), Niculae Gageanu (membru UAP), Corina Vicolov, George Serban, Marcela Dabu si Cristian Petica.

magic2

Unii dintre micii magicieni si-au sustinut recitalul si cu creatii proprii, ceea ce ne face sa speram ca ei vor fi urmatorii scriitori si poeti ai orasului nostru.
Ei sunt: Loredana Toader, Alexia Ciobanel, Ianis Dumitru, Daria Ruscu, Evelina Balaur, Ramona Stoica, Andrei Iacob, Raluca Tunsu, Teodora Cornea, Malina Rugea, Emilia Bratescu, Miruna Mirza, Adela Opris, Eduard Duculescu, Bianca Manolache, Vlad Vicolov, Maria Toropoc, Denisa Tudor, Delia Anton, Octavian Gilca, Cristian Crismaru, Dorin Maxim, Luiza Craciun, Ana Maria Romaniuc, Antonia Isaila, Emilia Serban, Carla Zaharia si Beatrice Dumitrascu.
In sustinerea copiilor si a spectacolului, au participat cu proza si poezii: scriitoarea Adina Lozinschi, poeta Ana Ardeleanu, prof. Corneliu Ninu, pictorita Mariana Oleniuc si scriitorul  Dinca Marius, care a dedicat si un fragment din ultima sa carte veteranului de razboi Vasile Oleniuc, care la cei 90 de ani ai sai a tinut sa fie prezent alaturi de copiii magicieni.

magic3

Spectacolul s-a incheiat cu o serie de colinde si multe surprize pentru cei mici.

Autor: Mariana Oleniuc, corespondent voluntar MangaliaNews.ro.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply