Bilanţul tragediei Colectiv a crescut: 48 de morţi. Un pacient din Marea Britanie a murit

0
621

lumanari_colectiv_incendiu

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 48. Un tânăr a murit în urmă cu puţin timp în Marea Britanie, aceasta fiind transferat acum două zile de la Spitalul Universitar.

UPDATE. Premierul intermar Sorin Cîmpeanu a anunţat că repatrierea răniţilor din incendiul din clubul Colectiv, decedaţi în străinătate, se va face în regim de urgenţă. Acesta a mai adăugat că toate costurile sunt suportate de statul român.
“Este o legătură permanentă inclusiv cu spitalul în care s-a pierdut ultima victimă, cea de-a 48-a. Repatrierea se va face în regim de urgenţă, costurile fiind asigurate din Fondul de Rezervă al Guvernului”, a precizat Sorin Cîmpeanu.
Acesta a mai afirmat că există o echipă de medici francezi şi germani care analizează în ce măsură este oportună transferul pacienţilor către Marea Britanie, Germania şi Franţa.
UPDATE. Un tănăr rănit în incendiul Colectiv a pierdut în această dimineaţă lupta cu viaţa, într-un spital din Marea Britanie. Aceasta fusese transferat în urmă cu două zile de la Spitalul Universitar.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET, 10.11.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply