Expoziţia de creaţie plastică şi fotografie "Copiii și marea", la Mangalia

0
580
copiiisimarea-mangalia
Casa de cultură din Mangalia găzduieşte expoziţia de creaţie plastică şi fotografie, cu participare internaţională, „Copiii şi marea”, ediţia a VIII-a, proiect iniţiat şi coordonat de prof. pentru învăţământul primar Rodica Codău şi prof. Ghiulserin Sali, de la Liceul Teoretic „Callatis”.

La ediţia din acest an, au intrat în competiţie 2.143 de creaţii plastice realizate de copii de grădiniţă şi elevi ai claselor pregătitoare şi I-XII, 256 de creaţii literare (în limbile română, franceză şi engleză), realizate de elevi ai claselor II-XII şi 273 de fotografii realizate de elevi ai claselor I-XII.

Elevilor provenind din 27 de judeţe, din grădiniţe şi şcoli de stat sau particulare, din şcoli speciale pentru deficienţe motorii sau de auz, precum şi din liceele de artă, li s-au alăturat participanţi din Grecia (Atena), Turcia (Izmir), Manisa şi Merzifon, Italia (Senigallia), Polonia (Mielec), Ungaria (Budapesta), Spania (Malaga), Portugalia (Arouca), Bulgaria (Varna), Estonia (Kohtla-Jarve) şi Slovacia (Turie).

Continuarea, în cugetliber.ro, 9 nov.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply