O nouă premieră a Teatrului pentru copii și tineret “MAGIC” din Mangalia

0
869

Teatrul Magic1

La Cercul Militar Mangalia a avut loc sâmbătă o nouă premieră a Teatrului pentru copii și tineret “MAGIC”, cu piesa “Onomastica domnișoarei Lolita”, scrisă și regizată de poeta Emilia Dabu, iar scenografia a fost semnată de Carolina Toader.

Teatrul “MAGIC” din Mangalia este singura trupă de copii din țară care are câte o premieră teatrală în fiecare an, această piesă fiind cea de a șaptea premieră. Este un teatru experimental care promovează cultura și dragostea de artă în rândul tinerilor din Mangalia.

Teatrul Magic2

Astăzi, trupa de teatru este formată din 16 interpreți, toți elevi de excelență din școlile și liceele din Mangalia, mulți fiind și olimpici la diferite materii.

În cei șapte ani de activitate, piesele și tinerii actori au obținut premii în cadrul  concursurilor “Mangalia Art” și “Să privim cultura cu alți ochi”, iar la “Gala Națională a Societății Civile Tinere din România – Covasna 2014”, au obținut locul I.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Teatrul Magic3

Să sperăm că tinerii magicieni ai artei teatrale din Mangalia nu se vor opri aici și își vor continua proiectele cu succes. 

A transmis Mariana Oleniuc. (10.10.2015).


MangaliaNews.ro, 11.10.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply