Ziua Mondială a Educației sărbătorită la Mangalia (FOTO)

0
871

Ziua Mondială a Educației sărbătorită la Mangalia1

“Activitatea la catedră a fiecărui dascăl se transformă în dăruire care nu este vremelnică, nu este preferențială, ci este o misiune pe care o duc la capăt până în ultima zi de ședere la catedră, dovedindu-le celor din jur că în sufletele lor există mereu înțelepciune, curaj, sensibilitate, bunătate, credință, bucurie, dorințe, iubire. Faptele cadrelor  didactice au un profund ecou în inimile elevilor, părinților, semenilor.

Ziua de 5 octombrie marchează  Ziua Mondială a Educației.

Este regretabil că această zi importantă pentru cadrele didactice nu s-a sărbătorit la nivel de municipalitate, Ziua Educației fiind motiv de a consolida capacitățile cadrelor didacțice, cât și un mijloc de a evidenția truda dascălilor în slujba învățământului din orașul Mangalia.
Și totuși…, 5 octombrie a fost un motiv de sărbătoare pentru cadrele didactice de la Grădinița nr. 3 și Școala generală 3.

Ziua Mondială a Educației sărbătorită la Mangalia2

La inițiativa doamnei director Ivașcu Gela, doamnele educatoare și învățătoare s-a întâlnit, după orele de curs, la restaurantul Argentinia din Saturn, unde au petrecut câteva ore împreună, într-o atmosferă plăcută, cu muzică, dans și voie bună. A fost un prilej de a se bucura împreună și cred că un exemplu de urmat și de cadrele didactice de la celelate unități de învățământ din orașul Mangalia.

Ziua Mondială a Educației sărbătorită la Mangalia3

Ziua de 5 octombrie nu poate fi trecută cu vederea, deoarece dascălii sunt cei care au format și educat generații, generații și generații de locuitori ai municipiului Mangalia.
FELICITĂRI PENTRU INIȚIATIVĂ!
LA MULȚI ANI, DASCĂLILOR DIN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN MANGALIA!”

Comunicat transmis de Iuliana Ungureanu, 07.10.2015.


MangaliaNews.ro, 07.10.2015.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply