Un elefant şi o… Manea

0
803

maneacuelefantul

Cosmin Zaporojan, Cuget Liber: Elefantul şi-a luat trompa la subraţ şi s-a făcut nevăzut. Am putea spune că a dispărut ca măgarul în ceaţă, dar ditamai elefantul e greu să îl pierzi în negura vremurilor, fie ele oricât de odioase. Cu mersul apăsat şi legănat, cu indiferenţa-i de nezdruncinat, dus a fost, şi odată cu el şi zecile de mii de voturi şi speranţe. A străbătut bulevardele Constanţei vrând să mănânce Mazăre(a), însă nu a regurgitat decât sloganuri fără substanţă şi promisiuni deşarte. Iar rezultatul a fost pe măsură. 

Însă, cum necum, sub umbrela generoasă a USL, în 2012, a încăput şi elefantul, care a ieşit deputat. Şi de atunci, de sub cupola călduroasă a Casei Poporului, pachidermul cu pedigree liberal de Constanţa a dat de gustul traiului pe vătrai, intrând într-o continuă hibernare. Şi astfel, din propria-i osânză îşi trage mai departe puterea de a… nu face nimic.

A fost suficient ca mult iubitul partid să îi încununeze strălucita carieră cu un asemenea mandat de parlamentar. Victor Manea, căci despre el este vorba, a reuşit astfel performanţa de a deveni cel mai şters şi inactiv parlamentar de Constanţa. Şi credeţi-mă, competiţia pentru această „onoare” este crâncenă, când pe holurile Parlamentului îşi târâie trupurile o grămadă de specimene născute din nimic sau implementate de familie în fruntea ţării.

Continuarea, AICI. 10.09.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply