FOTO Distracţia de la munte a fost adusă la malul mării. Paradis Land, locul unde vacanţa zboară cu tiroliana

0
827

Distracţia muntelui a fost adusă la mare

Distracţia muntelui a fost adusă la mare, la parcul de distracţii din Neptun. FOTO Mariana Iancu.

AVENTURĂ. Puntea piraţilor, ceşcuţele pălărierului nebun şi funia cu cărţi de joc sunt doar câteva din obstacolele pe care le au de trecut turiştii în noul parc de distracţie care s-a deschis în acest sezon estival în Pădurea Comorova din Neptun.

În sudul litoralului, unde vacanţa se rezuma până acum doar la plajă şi plimbare, s-a deschis cel mai mare centru de distracţii de pe litoralul românesc,  Paradis Land. În curând, în zonă va fi amenajatat şi un circuit de biciclete pe o lungime de 12 kilometri.

Parcul are 14 trasee cu dificultate progresivă. Cele semnalizate cu alb sunt cele mai uşoare şi sunt destinate copiilor care au împlinit vârsta de patru ani. Ei au de escaladat scara LEGO, puntea piraţilor şi palmierul.

Pe traseul gri, cei mici trebuie să treacă prin gaura cheii, prin câmpul de flori fermecate, iar apoi se vor întâlni cu omida cea înţeleaptă. Jocul pe frânghii continuă cu parcurgerea ceşcuţelor pălărierului nebun şi apoi micuţii vor trebui să facă mat pe tabla de şah. La final, îi aşteaptă alaiul de cărţi de joc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sabin, de şapte ani, din Constanţa, a venit pentru prima dată la parcul de aventură. Se grăbea foarte tare să parcurgă următorul nivel. „Îmi place foarte mult. Cel mai frumos a fost la tiroliană. Este pentru prima dată când vin în parc, dar sigur o să vin mai des în vacanţă“, a spus puştiul. Acrobaţie la înălţime

Citeste mai mult: adev.ro/npkqk3, 07.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply