Cine a licitat şi cine a câştigat plajele scoase spre închiriere

0
742

plaje

Zeci de plaje nu vor fi amenajate anul acesta. La ultima licitaţie organizată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, din cele 43 de sectoare scoase la licitaţie, au fost închiriate numai nouă sectoare.

La Năvodari, fuseseră propuse pentru licitaţie 17 porţiuni de plajă. La final, au fost închiriate numai două sectoare. Este vorba despre sectorul 2a, în dreptul unor terenuri particulare şi sectorul Năvodari IV, zona 1, în dreptul unui cartier rezidenţial. Ambele zone au fost câştigate de firma Equerre Studio SRL, cu un punctaj de 20 de puncte. Pentru unul dintre sectoare a mai ofertat şi Marmara Doner SRL, care însă a obţinut numai 14,66 de puncte.

În Mamaia, deşi au fost propuse şapte sectoare, au fost ofertanţi numai pentru două dintre ele. Astfel, sectorul Mamaia II, subsectorul 6, situat la nord de Hotelul Savoy, a avut un singur licitant – Protel Telecom SRL, care a obţinut 20 de puncte. Iar sectorul Mamaia IV, din dreptul Hotelului Rex, a fost câştigat de Rex Mamaia SA, cu 20 de puncte, faţă de Nil Fishing SRL, care a obţinut 19,83 de puncte.

La Eforie Nord, s-a licitat numai pentru sectorul II, care a şi fost câştigat de către Asocierea Eldoro Com SRL cu Teodor Lică, cu un punctaj total de 60 de puncte. Iar la Eforie Sud, pentru subsectorul 7, s-au prezentat doi ofertanţi, Citrocom New SRL, care a primit doar 60,97 de puncte şi Rareş Club SRL, care a primit 20 de puncte.

La Olimp, din cele trei porţiuni de plajă scoase la licitaţie, a fost adjudecat subsectorul 2, de 886 de metri pătraţi. Câştigătorul a primit 55 de puncte şi este Asocierea Blaxy Premium Resort şi Hotel SA cu Cristian Gabriel Ciobanu şi Bogdan Marian Hapiuc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La 2 Mai, trei firme s-au bătut pentru sectorul 2. Este vorba despre Glass Design Concept SRL, La Frontiera SRL şi Equerre Studio SRL. Prima firmă a fost descalificată, La Frontiera a primit 16,26 de puncte, iar Equerre, 20 de puncte. Iar la Vama Veche, pentru subsectorul 13, au fost doi ofertanţi. Dini Group SRL a obţinut 55,14 puncte, iar Eco Flower Activ SRL, 20 de puncte. 

Sectoarele care nu au fost închiriate vor fi igienizate periodic de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

CugetLiber.ro, 02.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply