Peisaj dezolant în sudul litoralului. Puţinii turişti au venit de Rusalii în Saturn, Neptun sau Venus

0
769
Sudul litoralului a ratat din nou startul sezonului estival. Puţinii turişti care au mers în Saturn, Neptun sau Venus au găsit acelaşi peisaj dezolant ca în fiecare an. Administratorii hotelurilor susţin însă că oferă servicii mai bune şi că au ocupate 30% din camere.

peisajdezolantsudullitoralului

Turiştii care se aşteptau să vadă o schimbare în bine a staţiunii Saturn au fost dezamăgiţi:

“Staţiunea, cum o ştim de ani de zile, din `90 încoace. Neschimbată. Adică nu în bine.”

“Sunt toate închise şi am nimerit aşa de prost că n-ai de unde să-ţi procuri nimic ceva, anume, alimente sau ceva. Am venit şi suntem perfect izolaţi aici.”

Paragina, magazinele închise şi clădirile abandonate i-au întâmpinat şi pe cei care au ajuns la Venus. Patronii de hoteluri îşi fac socotelile pe seama grupurilor şi a celor care nu-şi permit să plătească prea mult pentru cazare.

Loredana Dima, proprietar complex turistic de trei stele, Venus:Noi am avut grupuri de sportivi şi, aşa, mulţumitor. Ca şi camere, să zicem vreo 30% din capacitate.”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În Neptun, staţiune unde lucrările la faleză vor continua probabil tot sezonul estival, turiştii sunt revoltaţi, în timp ce hotelierii se laudă că au sporit calitatea serviciilor.

“Scânduri tăiate, table, ţevi ruginite. Este îngrozitor! Este îngrozitor!”, spune un turist.

Octavian Şerban, director de turism hotel de trei stele, Neptun: “Cei care aleg pachetele de Rusalii sau alte pachete la noi, văd o creştere a serviciilor”.

Cristian Bărhălescu, manager agenţie de turism: “Ar fi trebuit să facă ceva pe sudul litoralului, astfel încât turiştii să fie interesaţi să vină pe zona litoralului în această mini-vacanţă”. 

Mai mult, pe digi24.ro. 02.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply