Turist cu capul în nori. Vezi cum arată litoralul românesc de la sute de metri înălțime!

0
878

Litoralul românesc este fascinant, însă de la sute de metri înălţime cu siguranţă vă poate tăia respiraţia. Aşa că, dacă ajungeţi în vacanţă la malul Mării Negre nu trebuie să rataţi o experienţă la înălţime.

aerodromul tuzla

La Aeroportul Tuzla puteţi închiria un avion de mici dimensiuni şi la propriu puteţi fi cu capul în nori. Joi, cu ocazia Zilelor porţilor deschise, şi colegii noştri au plecat într-o plimbare pe litoral, cu avionul.

“Învinge-ți limitele!” Este îndemnul care te întâmpină chiar de la intrarea în Aerodromul Tuzla și care te motivează să depășești granița dintre cer și pământ.

Și echipa Neptun Tv a acceptat să își învingă limitele. Primele lecții ni le-a oferit Caroline, șefa școlii de pilotaj de la Tuzla, care ne-a invitat în simulatorul de zbor.

Caroline este instructor din 2001 și este recunoscută pentru exigența sa. Iubește mai mult decât orice să zboare și face acest lucru de… 50 de ani. A participat chiar și la misiuni de război.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Sunt exigentă cu studenții și am un motiv întemeiat pentru asta. În lume sunt mulți piloți care nu au un loc de muncă. De aceea, toți cei care pleacă de aici, trebuie să fie pregătiți la cele mai înalte standarde. Dacă nu vor fi pregătiți, nu vor fi în stare să țină pasul cu restul lumii”, a declarat Caroline Wynton-Rhodes.

Caroline a devenit un model pentru cei care vor să devină piloți. Și nu sunt puțini. Tineri din România, dar și din Turcia sau Rusia vin la Tuzla pentru a-și depăși limitele.

“Responsabilitatea este cea mai mare. Și dacă noi nu suntem responsabili în primul rând cu noi și nu ne mustrăm nu putem cere altceva de la ceilalți”, a precizat Andrei Rotaru.

După experiența din simulator, urcăm într-un avion adevărat, pregătit pentru zbor. De data aceasta vom fi simpli pasageri. Facem cunoștință cu cel care ne va duce cu capul în nori, tot un om cu zborul în sânge.

“Cea mai mare satisfacție este să îți aduci pasagerii în siguranță la sol. Sunt multe în spatele zborului pe care pasagerul nu le vede și nici nu trebuie să le vadă, nici nu trebuie să le știe pentru ca lucrurile să se mențină în zona de siguranță optimă”, a declarat Mugurel Toma, directorul operațional al Aerodromului Tuzla.

Pornim în călătoria noastră la înălțime,  însă vântul  ne creează mici probleme. Așa că trebuie să așteptăm indicațiile turnului de control.

Pe aripile vântului pornim spre cer, să admirăm de sus litoralul. Ne îndreptăm spre Costinești,  iar în față orizontul este cu totul diferit.

Mai mult, pe reporterntv.ro, 14.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply