De astăzi, cazare mai ieftină pe litoral. De la 199 de lei pentru şase nopţi de cazare

0
743

litoral-pentru-toti

Dacă nu aţi ajuns de 1 Mai la mare, sau dacă vreţi să continuaţi distracţia din weekend, trebuie să ştiţi că de astăzi începe „Litoralul pentru toţi”. Sunt disponibile peste o mie de locuri de cazare, în 16 hoteluri de pe litoral. Hotelierii estimează că 10.000 de turişti vor beneficia de vacanţe la preţuri reduse.

Turiştii care optează pentru Mamaia – Constanţa – Eforie vor plăti, de exemplu, 235 lei pentru şase nopţi de cazare la un hotel de 2 stele, fără mic dejun, respectiv 265 de lei pentru un sejur de şase nopţi la un hotel de 3 stele.

Dacă este inclus micul dejun preţurile ajung la 315 lei pentru acelaşi sejur la hotel de 2 stele, respectiv 425 lei la un hotel de trei stele.

Tarifele sunt mai mici în sudul litoralului. În staţiuni precum Costineşti, Olimp sau Vama Veche, pentru 6 nopţi de cazare fără mic dejun un turist va plăti 179 de lei, în timp ce la un hotel de 3 stele costă 199 de lei. Dacă la cele 6 nopţi de cazare se adaugă şi mic dejunul, atunci tarifele ajung până la 269 de lei de persoană, respectiv 329 de lei.

Mai mult, pe digi24.ro. Luni, 4 mai 2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply