Galerie foto. Au trecut vandalii! Haos pe plaje după minivacanţa de 1 Mai

0
715

minivacanța de 1 mai

Minivacanţa de 1 Mai s-a încheiat aseară. Petrecăreţii şi-au strâns ultimele puteri şi au plecat spre case. În urma lor, au rămas însă munţi de gunoaie, plaje pline de doze şi peturi, şezlonguri rupte, umbrele distruse şi o mare singuratică.

Prea obosiţi după atâta distracţie, turiştii nu au mai putut să-şi arunce sticlele şi paharele la coşurile de gunoi şi le-au lăsat direct pe nisip. Cele mai afectate plaje după petrecerile de 1 Mai au fost cele din Mamaia şi Vama Veche, cunoscute de altfel şi drept punctele cele mai fierbinţi ale distracţiei pe litoral.

Tinerii care s-au distrat în Mamaia de 1 Mai nu au avut şansa de prea mult soare, dar nimic nu le-a stricat buna dispoziţie. Au dansat în ploaie, au dormit pe nisipul ud şi şi-au făcut selfie-uri cu răsăritul de soare. Apoi au plecat fără să se mai uite înapoi, gândindu-se doar la cât de bine au petrecut.

Duminică după-amiază, pe plajele din nordul staţiunii Mamaia era un adevărat dezastru ecologic. Muzica încă mai răsuna din corturile instalate direct pe nisip şi sute de tineri nu se lăsau duşi acasă. „Ar fi şi păcat să plecăm acum, când a ieşit soarele. Am reuşit să dormim puţin azi dimineaţă, aşa că o luăm de la capăt. Abia acum este muzica cea mai bună!”, ne-a spus un tânăr din Bucureşti.

La o terasă din apropierea unui club, câţiva angajaţi încercau să cureţe puţin zona. Un muncitor aduna de zor sticle goale din ghiveciul unui palmier. „Au băut şi apoi au lăsat sticlele pe unde au apucat. Mai bine le arunci pe jos, decât să foloseşti un ghiveci pe post de coş de gunoi. Asta este lipsă de educaţie!”, spunea, necăjit, bărbatul, în timp ce punea sticlele goale în sacul cu gunoi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, in cugetliber.ro, Luni, 4 mai 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply