Litoralul se pregăteşte de 1 Mai. Redevine Mamaia capitala distracţiei?

0
663

redevinemamaia

Numai o săptămână mai este până la minivacanţa de 1 Mai. Românii de-abia aşteaptă să ia o pauză şi să sărbătorească Ziua Muncii la iarbă verde, pe munte sau pe plajă.

Pe litoral, pregătirile sunt în toi. Hotelierii au anunţat că îşi deschid spaţiile de cazare, iar în Mamaia, deja sunt ocupate aproape toate locurile. Patronii teraselor şi restaurantelor sunt ceva mai sceptici şi unii preferă să ţină închis, de 1 Mai, considerând că nu îşi vor scoate cheltuiala cu salariile angajaţilor şi utilităţile, în doar trei zile, cât va dura minivacanţa.

Mai mult de 35.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă week-end-ul viitor pe litoral. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la 50 – 60 de lei, la două stele, până la 350 de lei la cinci stele. Pentru că ziua de 1 Mai cade vineri, hotelierii de pe litoral au pregătit pachete pentru două sau trei nopţi de cazare. Deşi preţurile acestora pot ajunge şi chiar depăşi, în Mamaia, 2.200 de lei pentru o cameră, la pachetele de trei nopţi, hotelierii spun că aproape toate locurile au fost rezervate. Şi la Vama Veche şi Costineşti va fi aglomeraţie mare, mai ales că preţurile sunt considerabil mai mici decât la Mamaia.

„Sejurul de Paşte s-a vândut relativ slăbuţ. Pentru 1 Mai însă, înregistrăm o creştere a vânzărilor, mai ales pentru Mamaia, care va fi plină în perioada respectivă”, a declarat Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Concerte şi distracţie maximă

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în cugetliber.ro, Vineri, 24.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply