Luptătorii de la CSS Mangalia le-au “suflat” aurul bulgarilor!

0
882

luptatoriicssmangalia2

În week-end, la Dobrich (Bulgaria), a avut loc un turneu internaţional de lupte libere pentru cadeţi şi copii, la care au participat şi şase sportivi de la CSS Mangalia.

Luptătorii dobrogeni s-au întors cu cinci medalii acasă – trei de aur şi două de bronz. Medaliaţii cu aur au fost Daniel Sandu (categ. 30 kg), Andreea Ana (categ. 42 kg) şi George Pîrvu (categ. 42 kg), cel din urmă dispu-tând finala în compania campionului Bulgariei, Pancio Panaiot. Bronzul a fost cucerit de Ştefăniţă Pîrvu (categ. 59 kg) şi Cosmin Nuică (categ. 30 kg). Cel de-al şaselea sportiv, Costin Cucoranu, s-a clasat pe locul cinci, la categoria 63 kg.

luptatoriicssmangalia

Daniel Sandu a obţinut locul întâi şi în clasamentul general, în timp ce Andreea Ana a obţinut titulatura de „cea mai tehnică sportivă”. Sportivii de la CSS Mangalia sunt antrenaţi de către Marian Oancea şi Cornel Trucmel.

„Am fost foarte mulţumit de ce s-a întâmplat acolo, dar şi surprins totodată. Acum, ne pregătim cu juniorii să participăm la Campionatul Naţional, care va avea loc la sfârşitul lunii”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul Marian Oancea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

v v v

Federaţia Română de Lupte a anunţat, ieri, că România va găzdui, în luna iunie, Campionatele Mondiale de lupte pe plajă.

Competiţia va fi organizată la Mangalia, unde Vlad Caraş, triplu campion mondial la lupte pe plajă, şi Tomi Hinoveanu, campion mondial, îşi vor apăra titlurile chiar în faţa fanilor români.

Mai mult, în cugetliber.ro, Miercuri, 8 aprilie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply