Strângeţi bonuri pentru a participa la Loteria fiscală?

0
745

Persoanele care au păstrat bonurile fiscale primite în perioada 2 februarie-28 martie 2015 vor participa la extragerea organizată în a doua zi de Paşte, pe 13 aprilie, cu premii totale de 1 milion de lei, iar datele bonurilor câştigătoare vor fi afişate pe site-urile Finanţelor şi ANAF minim 30 zile.

bonuri-fiscale-mihai-dascalescu

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cum vor fi extraşi câştigătorii (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto).

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie a unui număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, stabilit prin extragerea succesivă a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9, precum şi un număr reprezentând ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului pentru care se organizează loteria.

La extrageri va fi prezentă o comisie de supraveghere, care va fi formată din reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice, ANAF şi Loteriei Române. De asemenea, vor putea participa mass-media şi observatori, în limita spaţiului disponibil în locaţie, se arată într-un proiect de ordin al ministrului Finanţelor.

Un bon este câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei, sunt lizibile informaţiile, are valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă, a fost emis în ziua extrasă şi nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Rezultatul extragerii va fi postat pe site-urile Ministerului Finanţelor şi ANAF pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile, iar câştigătorii trebuie să revedice premiul în maxim 30 de zile.

Aceştia vor merge la orice unitate ANAF pentru a depune bonul fiscal câştigător (dacă a îndeplinit toate condiţiile), în original, împreună cu o copie a actului de identitate sau a paşaportului şi o cerere. Ei pot solicita la Fisc o copie a bonului fiscal pe care îl depun, care va avea menţiunea “conform cu originalul”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea AICI. 04.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply