Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane va avea loc la Mangalia

0
705

Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane

Primăria Municipiului Mangalia împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează, în perioada 6-10 aprilie, Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane. Concursul va fi găzduit de Liceul Teoretic Callatis și va beneficia de participarea unui număr de aproximativ 300 de elevi și 100 de cadre didactice din toată țara. Ceremonia de deschidere a Olimpiadei va avea loc la Casa de Cultura din Municipiul Mangalia, în ziua de marți, 7 aprilie, orele 16:00. Competiția se va desfasura după următorul program:

– miercuri, 8 aprilie, orele 9:00-13:00, concursul la disciplinele Cultura civică, Logică, Argumentare și Comunicare, Psihologie, Sociologie, Economie, Filosofie;

– joi, 9 aprilie, orele 11:00-13:00, afișarea rezultatelor și depunerea eventualelor contestații;

– vineri, 10 aprilie:

  • ora 10:00, afișarea rezultatelor contestațiilor și a rezultatelor finale;
  • ora 11:00, Festivitatea de premiere, la Casa de Cultură din Mangalia.

Miercuri după-amiază, după desfășurarea concursului, elevii din țară împreună cu însoțitorii acestora, vor beneficia de un tur de vizitare a obiectivelor turistice din Municipiul Mangalia. În după-amiaza zilei de joi, aceștia vor vizita câteva dintre navele Garnizoanei Mangalia și vor asista la o serie de exerciții demonstrative ale Forțelor Navale. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 3 aprilie 2015. Transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply