Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami Open şi o va întâlni pe Serena Williams. Halep: Nu am nimic de pierdut

0
775

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA şi s-a calificat în semifinalele turneului Miami Open, fază în care o va întâlni pe Serena Williams, numărul 1 mondial.

simona_halep

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami Open şi o va întâlni pe Serena Williams. (Imagine: Hepta).

Partida a durat o oră şi 15 minute. Pentru Simona Halep a fost a 14-a victorie consecutivă în circuitul WTA.

Sloane Stephens, în vârstă de 22 de ani, a intrat, miercuri (după ora SUA), pe arena centrală de la Crandon Park fără să fi cedat vreun set la această ediţie a Miami Open şi cu un meci în plus faţă de Simona Halep, care a stat în primul tur. Însă americanca a fost luată tare încă de la început de Halep. Cu excepţia primului ghem, pe care l-a câştigat după două egalităţi şi după ce a salvat două mingi de break, jucătoarea română şi-a sufocat adversara, pe care a “dirijat-o” pe linia de fund cu lovituri stânga-drepta năucitoare. Forţată mereu să lovescă mingea din alergare de agresivitatea Simonei, Stephens a greşit mult şi i-a uşurat misiunea sportivei din România, care a cedat doar unul din primele zece ghemuri ale partidei.

Mai mult, pe mediafax.ro, 02.04.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply