Dezbateri publice pentru soarta bazinului hidrografic Dobrogea – Litoral

0
712

dezbateripublice

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral a elaborat, recent, proiectul celui de-al doilea Plan de Management al Bazinului Hidrografic, pentru perioada de planificare 2016 – 2021.

„În perioada următoare, acest plan este supus dezbaterii publice. Până în luna iunie 2015, la nivelul ABADL vor fi organizate întâlniri cu factorii interesaţi (aglomerări umane, industrie, agricultură, hidroenergie, transporturi etc.), în scopul consultării acestora pe probleme specifice. Totodată, vor fi discutate măsurile pentru reducerea poluării apelor cu substanţe organice, nutrienţi şi substanţe periculoase, precum şi măsurile pentru atenuarea alterărilor hidromorfologice, pe care factorii interesaţi menţionaţi trebuie să le implementeze în următorii şase ani”, explică Marieta Iorga, purtătorul de cuvânt al ABDL Constanţa.

În cadrul dezbaterilor publice, fiecare participant are posibilitatea să-şi exprime punctul de vedere şi să contribuie cu propuneri pertinente la îmbunătăţirea acestui document.

În acest sens, documentul cu toate anexele aferente a fost publicat pe website-ul pe ABADL, www.rowater.ro, în vederea accesului la informaţii, pe o perioadă de 6 luni (până la 22 iunie 2015), a tuturor factorilor.

Părerile celor interesaţi pot fi trimise în scris pe adresele de e-mail [email protected] şi [email protected]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: ziuaconstanta.ro, Joi, 19.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply