“O dulceață de caracter…”, la Grădinița PP nr.3 din Mangalia

0
1232

consiliere1

Joi, 12.03.2015, la GRADINITA PP.NR. 3 din MANGALIA, reprezentată de director, d-na prof.  înv. preșcolar Ivașcu Gela, s-a desfășurat activitatea “Concluzii și perspective”, de evaluare finală a proiectului de consiliere O dulceață de caracter…, inițiat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și implementat de profesor psiholog Băiașu Alina Gabriela, in parteneriat cu Centrul de Resurse  pentru Educatie si Dezvoltare de la GRADINITA  PP.NR.3 MANGALIA.

consiliere2

Cei 20 de preșcolari din grupele mari, grupul țintă al proiectului educational, au participat la cele șapte activități de consiliere în intervalul noiembrie 2014 – februarie 2015.

consiliere3

Copiii au interacționat în realizarea sarcinilor, s-au amuzat, au identificat în poveștile prezentate trăsături pozitive de caracter (sinceritatea, ascultarea, iertarea, hărnicia, bunătatea, blândețea), au empatizat cu personajele, experimentând diverse stări afective, au exemplificat comportamente personale în acord cu trăsăturile de caracter discutate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

consiliere4

Pentru participarea și implicarea în derularea activităților, preșcolarii au primit diplome, au fost apreciați de părinți și cadrele didactice.

Director,                                                                                                             Consilier de imagine,

Prof. Gela Ivașcu                                                                                                Iuliana Ungureanu.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply