Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu lanseaza un hub pentru antreprenori in online

0
884

Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu lanseaza un hub

Orlando Nicoara, fost general manager al Mediafax Group, si Liviu Dumitrascu, fondatorul e-Jobs, au lansat in Bucuresti un hub dedicat antreprenorilor din online – WeLoveDigital.

[UPDATE, 15:04] Contactat de wall-street.ro, a subliniat ca investitia in hub “a fost destul de mare, ar putea depasi 50.000 de euro”. De asemenea, Nicoara si Liviu Dumitrascu ar putea lua in calcul, dupa cateva luni, extinderea hub-ului in alte zone centrale ale Bucurestiului, precum Universitate.

“La putin timp de la anunt, deja am umplut jumatate din cele circa 80 de locuri disponibile”, mai spune Orlando Nicoara.

[STIRE INITIALA]

„Asta este WeLoveDigital: iti inchiriezi aici un birou si intri intr-o comunitate de oameni manati de aceeasi pasiune, sa miste web-ul, sa schimbe mobilul, sa-si lase amprenta digitala. Totul intr-un spatiu creativ, Google style, ca tot sunt cei mai buni. Este un loc unde te consulti cu alti antreprenori care mananca online pe paine. Un loc unde solutiile zbarnaie si sfaturile sunt pertinente. Un loc unde la celelalte birouri stau oameni ca tine”, este descris spatiul de birouri pe site-ul nou infiintatului hub.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locul hub-ului este central – Piata Romana, langa Pizza Hut, peste drum de ASE si, conform informatiilor de pe blogul lui Orlando Nicoara, acesta se va inaugura la 1 aprilie. Costul unui birou individual in HUB pleaca de la 200 euro/luna plus tva si poate fi inchiriat pentru o luna sau pentru o perioada mai lunga.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/New-Media/179167/orlando-nicoara-si-liviu-dumitrascu-lanseaza-un-hub-pentru-antreprenori-in-online.html#ixzz3QrAq5CF8
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply