Afaceri cu investiţie de 5.000 de euro. Idei de business cu investiţie minimă

0
776

lumanari decorative

Afaceri cu investiţie de 5.000 de euro. Demararea unui business de confecţionare a lumânărilor decorative se poate realiza cu o investiţie minimă. FOTO Adevărul.

Vrei să-ţi deschizi o afacere, dar nu dispui de foarte multe resurse financiare pentru investiţia iniţială? Ei bine, sunt multe idei de business care nu necesită sume însemnate pentru a porni la drum în lumea antreprenoriatului. „Adevărul“ îţi prezintă câteva idei de afaceri cu investiţie de 5.000 de euro.

1. Afaceri cu investiţie de 5.000 de euro. Organizator de evenimente şi petreceri.

Şi în România a ajuns să se câştige bani frumoşi din organizarea unor evenimente sau a unor petreceri prijeluite de aniversări, nunţi, absolvirea a diverse forme de învăţămând sau multe alte ocazii. Este o activitate care permite persoanelor ce activează în această branşă ca, în timp ce muncesc, să cunoască foarte multe persoane, dar şi să se distreze muncind.

Costurile iniţiale ale afacerii sunt mici, însă profitul este unul mai mult decât mulţumitor. Investiţia într-o firmă de organizare de evenimente este dată de mărimea pe care vrei să o dai businessului tău, însă o sumă de 5.000 de euro este suficientă pentru a păşi cu dreptul în afaceri. Businessul tău poate fi dezvoltat ulterior din profitul obţinut. Sarcinile prestatorilor acestor servicii sunt legate de punerea la punct a celor mai mici detalii, de la asigurarea fondului muzical, decorarea spaţiului, asigurarea mâncării şi a băuturii, până la curăţenia care trebuie făcută după ce toţi invitaţii au plecat, potrivit afacerilacheie.net.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2. Afaceri cu investiţie de 5.000 de euro. Magazin online. 

Dacă vrei să îţi deschizi o afacere profitabilă cu o investiţie mică, poţi lua în calcul variant deschiderii unui magazine online. Spre deosebire de unul clasic, varianta online de magazin are mult mai puţine cheltuieli, poate fi cât de mare doreşti, poate fi vizitat de un număr nelimitat de clienţi 24 de ore pe zi şi poate prelua comenzi oricând, potrivit afaceri-profitabile.com.

Magazinul online este, de fapt, un website, deci va avea nevoie de un domeniu pe care îl poţi cumpăra cu sume mai mici de 100 de euro pe an. Al doilea pas îl reprezintă cumpărarea hostingului (spaţiul pe un server pe care va exista site-ul tău) pentru care vei plăti în jur de 40-50 de euro pe an. După toate acestea, ai nevoie de site-ul în sine pe care îl poţi cumpăra la preţuri începând cu 150 de euro. Trăgând linie, îşi dai seama că investiţia nu este una atât de mare. Însă lucrurile nu se opresc aici. Pentru a adăuga produse pe rafturile magazinului tău online, va trebui să le fotografiezi şi să le incluzi pe site pentru ca ele să fie vizualizate de potenţialii clienţi. Pentru şi mai mulţi vizitatori pe site-ul tău, va trebui să îl optimizezi pentru motoarele de căutare şi, în plus, poţi cumpăra publicitate pe diferite site-uri, potrivit afaceri-profitabile.com. De asemenea, va trebui să aloci o anumită sumă pentru crearea unui stoc de marfă iniţial, dar şi pentru asigurarea transportului comenzilor către clienţi.

Citeste mai mult: adev.ro/nj1gm8

31.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply