Festivalul „Dobroge, mândră grădină“, la cea de a X-a ediție

0
771

dobroge-mandra-gradina-mangalia

Cea de-a X-a ediție a Festivalului Național și Internațional de Folclor pentru Copii și Tineri Interpreți ai Cântecului și Dansului Național și Internațional „Dobroge, mândră grădină“ – „Dobroge, vatră de folclor“ se va desfășura de astăzi și până duminică, la Mangalia, Venus, Eforie Nord, Cumpăna și Albești. La eveniment și-au anunțat prezența peste 1.200 de participanți din România și de peste hotare.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în fața Casei de Cultură din Mangalia. Secțiunile de concurs, pentru participanții din țară, se vor desfășura mâine, joi și vineri, între orele 9.00 – 13.00 și 14.30 – 17.00, la Casa de Cultură din Mangalia. Tot de mâine până vineri, dar între orele 19.00 – 22.00, vor intra în competiție invitații de peste hotare, pe scenele din Cumpăna și Albești. De mâine până duminică, de la ora 18.00, vor avea loc parade ale portului popular și spectacole de folclor prezentate de participanții la festival.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor și Artiștilor Liber Profesioniști din Constanța, în colaborare cu primăriile Mangalia, Cumpăna, Albești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Mirela STÎNGĂ, telegrafonline.ro, 26.08.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply