“Bulgarian Punch” sau invazia bulgarilor în Mangalia

0
906

Bulgarian punch-Nopti albe la Marea Neagra-2014

Week-end-ul 9-10 august 2014 este unul special, deoarece, după ora 20.00, pe scenă vor urca artiști invitați din Bulgaria vecină și prietenă.

Căldura nu ne-a toropit de tot… Ce poate fi mai frumos decât să ieși seara, pe răcoare la plimbare în Portul Turistic Mangalia și să te bucuri de spectacole inedite, originale, cu invitați speciali deosebiți?!

Aceste stări plăcute vi le oferă în fiecare sfârșit de săptămână Fan®Omania și Primăria Municipiului Mangalia în cadrul proiectului Nopți Albe la Marea Neagră 2014.

Week-end-ul 9-10 august 2014 este unul special deoarece după ora 20.00, pe scenă vor urca artiști invitați din Bulgaria vecină și prietenă. Vom asculta de la folk la rock, de la folclor la ethno și pop, instrumentiști dar și soliști vocali de renume în țara de origine și nu numai.

Sub denumirea generică de ‘Bulgarian punch’ ne vom bucura de evoluția artiștilor din Gurkovo, Vaklino, Balchik, Durankulak, Varna, Kardan, Dobrich, Krapec și Topoli.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dessy Dobreva este o tânără voce în ascensiune, foarte apreciată în Bulgaria, SUA și Marea Britanie. Stilul ei este foarte apreciat de criticii muzicali pentru inflexiunile de jazz-pop-ethno.

Dessy-Dobreva

 http://www.dessy.us/BottomFrames/aboutme.htm

Admiratoare a culturii bulgare, Lavinia Marin este o interpretă din București care va da viață cântecelor marei cântărețe Pașa Hristova.

Instrumentistul Nikolay Iordanov ne va purta pe aripile muzicii de cimpoi.

IRe este o trupă multinațională, bulgaro-franceză, cunoscută pentru compozițiile proprii inspirate din folclorul celor două țări.

ire-bulgaria

http://ireband.bandcamp.com

Trupa rock Century va oferi un scurt recital în încheierea celei de-a doua seri, că tot a devenit tradiție să ascultăm rock la Mangalia.

Alături de ei vor mai evolua ansambluri folclorice din Bulgaria și România, dar și interpreți români.

Ca de fiecare dată, sponsorii Romasse, Fan®Omania, Betty Ice și Selgros au pregătit surprize spectatorilor.

Partenerii media ai proiectului Nopți Albe la Marea Neagră: Kanal D și Radio 21.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply