Folk-rock la mare… căutare! FOTO

0
1156

01-radu_craciunescu_folk-rock_mangalia

În week-end-ul fierbinte 2-3 august 2014 Fan®Omania și Primăria Municipiului Mangalia au pregătit încă o serie de Nopți Albe la Marea Neagră, în Portul Turistic Mangalia.

Folk-rockul, la mare… căutare!

Sâmbătă, 2 august 2014, după ora 20.30, după o zi toridă, turiștii și localnicii ieșiți să se răcorească în zona de promenadă s-au reîntâlnit cu folk-ul. Radu Viorel Crăciunescu a readus la viață muzica celebrului Cenaclu ”Flacăra”, dar și compoziții proprii și cântece de succes ale marilor interpreți de folk din țară. Succesul lui a fost transmis apoi și susținut de trupa de dans ”Salsa mi vida”, care a încins spiritele cu dansuri latino.

Seara a continuat cu renumite șlagăre românești și internaționale din anii 80 în interpretarea formației Fairplay din Constanța.

folk-rock_mangalia

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Duminică, 3 august 2014, Radu Crăciunescu a reeditat succesul primei seri, dovadă că muzica folk rămâne în sufletul românilor.

Trupa The R.O.C.K. (prescurtare de la ”The Rise of the City King”) a adus un tribut AC/DC la cei peste 40 de ani de existență. Publicul a fost impresionat de asemănarea izbitoare cu originala AC/DC. Mai mult, fanii muzicii rock l-au avut printre ei pe vocalist, care a ales să-și abandoneze câteva minute colegii pentru a se fotografia alături de rockerii adunați în fața scenei. Concertul a fost prelungit așadar la cererea publicului, care a vrut să asculte marile hituri AC/DC ”Highway to hell”, ”Can I sit next to you, girl”, ”Hells Bells”, ”TNT”, ”Thunderstruck” și altele.

folk-rock_mangalia-3

Ca de fiecare dată, sponsorii Romasse, Fan®Omania, Betty Ice și Selgros au asigurat surprizele pregătite spectatorilor.

folk-rock_mangalia-4

Partenerii media ai proiectului Nopți Albe la Marea Neagră: Kanal D și Radio 21.

A transmis InfoFanROmania, 04.08.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply