Trupa „Magic” din Mangalia şi-a susţinut „dreptul la fericire”

0
824

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Magic” a fost înfiinţat de poeta Emilia Dabu.

Talentaţii elevi-actori ai Teatrului pentru Copii şi Tineret „Magic”, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Cercului Militar Mangalia, au argumentat prin artă, ieri, în urbea callatiană, că au şi ei dreptul la fericire şi la întâmplări magice. Mijlocul prin care şi-au susţinut cauza a fost spectacolul „Dreptul nostru la fericire”, evenimentul fiind inclus în cadrul proiectului cultural „Să ne cunoaştem artiştii cetăţii”.

Spectacolul a cuprins secvenţe din piesele de teatru pe care copiii-actori le-au interpretat până în prezent, un recital de muzică şi poezie, iar „pata de culoare” a fost dată de o expoziţie colectivă de pictură şi desen. Olimpici ori premianţi la teatru, poezie, pictură, muzică, română, matematică, engleză, franceză, proză şi karate, micii actori ai Mangaliei au demonstrat că fericirea există şi în lucrurile aparent mărunte.

Fondat şi coordonat de poeta Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Dobrogea, şi preşedinte al Clubului Artelor „Solteris”, „Magic” este alcătuit din elevi de la şcolile gimnaziale nr. 2, 3 şi 5 din Mangalia, cu vârste cuprinse între şapte şi 14 ani.

Mirela STÎNGĂ, telegrafonline.ro, Luni, 23.06.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply